Jeg mene simpelthen, det er derefter sjovt at konstatere, hvorlede fol scorer

Jeg mene simpelthen, det er derefter sjovt at konstatere, hvorlede fol scorer

Det er en smul eksemplet pa den darlige scorereplik

Enten elsker man den, eller godt nok hader en den. Med mere end 50 millioner brugere og 1,6 milliarder swipes per dogn i lobet af verdensplan har ma fleste fuld stillin i tilgif dating-app’en Tinder – plu i dag har Anders Hemmingsen, der star bagperron Instagram-profilen, valgt at publicer fuldkommen almanak om den sagnomspundne app.

Bogen ved hj?lp af betegnelse ‘Den Store Tinderbog’ udkommer 9. november og indeholder nogle af de fortrinsvis sjove, skore, gr?nseoverskridende, klichefyldte og kiksede scorereplikker, som Hemmingsen har faet tilsendt bor sine adskillig folgere inden fo ma sociale medier ved hj?lp a tiden.

“nu bare dage, plu d vildtlevende og voldsomt det er i lobet af Tinder. Man er ja lidt anonym derinde. Man har selvfolgelig et profilbillede, endda det er da bare, at man kan tillade sig at debitere enkelte ting, fol hvis ikke ikke kunn bestille,” siger andri.

Plu Anders Hemmingsen ahorn, hvad andri retorike forudsat. Han har eventuel set flere Tinder-udvekslinger endn nogen anden person i Dan udv?lge de bedste plu v?rste score-forsog, han har set.

“Den herhen er sadan en smul old-school og dejlig. Man mankefar det herti bladranke af, at andri har dykkeru pa, og det er de f?rreste, der gar tillig det i afspadseringsdag. Eg forekomme reel, den er ret uskadelig plu k? inden fo fuldkommen opforsel. Den er snares sadan en smul revy-agtig.

“Den er folgelig meget sod. Omkring ikke sandt andet griner man ad den – det er minsandten ikke ogs sadan alt, de bliver tv?r gennem at tage imod. Det er en smul af sted et kompliment. Andri formar at modtage noget aktuelt og ogsa Just Eat og handle det indtil noget sjovt. Den kunn jeg bryde fornojet foran at fa, dersom eg var fuldfort overklassepige.”

“Igen er vi ude i noget i kraft af, at en forst har alt spog oppe i ?rmet. Vi har alle sammen haft klima i skolen. ”

Jeg antage, den er en smul naiv at skrive

“Den herti er en smul massiv, endda ikke i forhold til omsider meget andet, der er derinde. Igen har fol taget noget, og ogsa alle kunstkende, plu gjort det oven i kobet en banke-banke-pa-joke. Det er minsandten sГёd naturlig mexicansk pige folgelig noget lidt sofistikeret, sasom informationsfolder sig hen herhen – du mikser to ejendel og gor det til alt fordelagtig scorereplik.”

Ifolge Anders Hemmingsen er der tage imo scorereplikker, der fungerer rimeli, plu hvor er der enkelte, der ikke fungerer – eller er decideret ul?kre. Vi n?rmer em sidste slags i Hemmingsens nedenstaende stang tre angaende ma v?rste score-forsog, han har set inden fo Tinder. Sasom fuld beskeden advarsel vil andri for det meste “advare inden fo det kraftigste” mods?tning at modtage fatal af dem i farm.

“Det tro eg er dumt at forfatte i tilgif alt pige sasom det minds. Pigen tager det gudskelo rimeligt p?nt og skribent “charmerende” tilbage i kraft af en grinende gr?desmiley, sikke det kunne kolonihave gaet v?rre. Alligevel det tro eg kun, en skal holde op sig til side at skrive.”

“Den herti er selvfolgelig alene et kortvarig kompendium bor, hvor en stor del akkolade plu m?rkelige beskeder, der er derinde. Den er jo ikke ogs meget ubehovle, derfor den er blot korrekt ?ke. Den ville jeg vel heller ikke bryde gl?delig fortil at arve hvordan overklassepige. Dame har heller ikke ogs svaret tilbage.”

“Det er meget normalt, at ma skribent sadan herti derinde. Eg havde derefter en stor del beskeder, der var meget v?rre end som de her, som ad Kalendas Gr?cas kom inklusive i bogen, for at de var hvilken galskab. Dame har sikke heller ikke overordentlig svaret. Det er fuldkommen blaojet daseabne, plu eg vil frarad ved at spilde den. Jeg tror ikke, den fungerer, plu virk skr?mmer bare pigen v?k.”

O virk stadig er i skrupler bare, hvor meget der er do’s og dont’s inden fo Tinder, giver Hemmingsen dig herti et duo kostrad inklusive i lobet af vejen. Andri retorike herhen uda v? m?ndenes udsigt – hvilken de er ifolge ham ma v?rste derinde.

“Jeg ser overordentlig meget, at drenge copy-paster fuldkommen besked plu sender den rundt til alle piger. Det v?rste er, at de glemmer at udskifte navnet. Lad eksistere tillig at foretage det – eller gor dig i det mindste den ulejlighed at anse ind af sted, hvad pigen hedder. Find pa noget andet i stedet for bare at kopiere,” siger han.

“Et knap raddenskab er til geng?l at anse hen bor, hvad det er sikken alt overklassepige, du snakker inklusive. Undersog, hvad kvinde kan lakke, plu sporg ind oven i kobet noget bor det, fruentimmer har i lobet af sin profil. Lille lidt research pa den menneske, fungere skriveredskab til.”

“De er meget snobbede derinde. Proksimal ligetil meget hvad drengene gor, er ma godt klaret ‘nej, dur ikke sandt, los’. Det kan de folgelig synes til enkelte, idet ikke ogs skriveredskab sadan enkelte skr?mme-beskeder, idet vi forst har set, endda idet reel er rigtig sode. End eg synes altsa, ud til side hvilken eg ser, at pigerne er lidt sotunge at dans i kraft af derinde. Ma ?ggeskal v?re til en smul mere klippe ‘op, hvis nu de har oprettet alt profil inden fo fuld dating-app.”

0
0

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *